Avtale mellom Es-Kjeden og SMB Tjenester.

SMB Tjenester har i 15 år hjulpet norske bedrifter med å kutte deres kostnader på innkjøp. Vi er en medlems basert tjeneste med over 3500 medlemsbedrifter fordelt over hele landet, og vi forhandler frem innkjøpsavtaler på vegne av disse. Vi hjelper deg med å kutte kostnader på forsikringer, kontor- og datarekvisita, overnatting, reiser, drivstoff, energi, økonomi- og regnskapstjenester, telefoni, transport, juridisk bistand m.m.
SMB Tjenester har hovedkontor i Trondheim med avdelingskontor i Bergen, Drammen, Sarpsborg og Sandefjord.

Es-kjeden har fra 1.mars i år inngått avtale med SMB Tjenester. Avtalen sikrer Es-kjedens medlemmer tilgang til fordeler og rabatter SMB Tjenester har fremforhandlet med sine leverandører. Es-kjedens medlemmer tilbys halv pris på årsavgift i SMB Tjenester, kr. 1 245,- per bedrift per år. Medlemskap gir tilgang til alle SMB Tjenesters medlemsfordeler.

Meld deg inn i dag

Forsikring og pensjon

Tilbyr de fleste forsikringer din bedrift har behov for. Lovpålagt yrkesskadeforsikring, fritidsulykke, skadeforsikringer, helseforsikring, reiseforsikring, private forsikringer til ansatte, obligatorisk tjenestepensjon, uføreforsikring og gruppeliv.

 Mer om avtalen og våre leverandører her»

Administrasjon og ledelse

Gode betingelser på inkassotjenester, forbruksmateriell, økonomisystem, kopimaskiner og utstyr, regnskapstjenester og elektronisk kjørebok.

Mer om avtalen og våre leverandører her»

Reise

Få rabatt på flyreiser med Norwegian, faste lave avtalepriser på leiebil, samt rabatt på hotellovernatting og kurs/konferanse.

Mer om avtalen og våre leverandører her»

Data og Tele

Rabatt på NetCom Bedrift sine fastprispakker på lik linje som de største bedriftene i Norge. 

 Mer om avtalen og våre leverandører her»

Drivstoff og energi

Gode rabatter på drivstoff hos Esso og Statoil. Strømavtale med Ustekveikja Energi.

Mer om avtalen og våre leverandører her»

Annet

Gunstige betingelser på juridisk bistand og HMS dokumentasjon.

Mer om avtalen og våre leverandører her»